Etiketler

19 Temmuz 2017 Çarşamba

EN'LER / İZLEDİĞİM AMERİKAN DİZİLERİ

En'ler / İzlediğim Amerikan Dizileri

Bu yazımda şimdiye kadar izlediğim amerikan dizilerinden bahsedeceğim. Bunlar dışında da izlediğim diziler var ama en çok izlediklerim bunlar...
Genelde dizileri orijinal dilinde ve İngilizce alt yazılı olarak izliyorum. Nedeni tabi ki İngilizce'mi geliştirmek bunun içinde Sezonluk dizi diye bir site var. Site de hem Türkçe hemde İngilizce alt yazı mevcut size de tavsiye edebilirim.


The Strain

Çekimleri hala devam eden bir dizi, konu olarak bir virüs nedeniyle insanların doğasının değişmesi ve canavarlara dönüşmelerini anlatan bilim kurgu türünde bir dizi. Bilim kurgu ve birazda korku seviyorsanız bu diziyi de seversiniz.
The 100

Macera, bilim kurgu ve dram türünde olan dizi konu olarak nükleer savaş sonucu dünyada yaşam sona erdikten sonra, uzay gemisinde yaşayan insanların, dünyaya 97 yıl sonra 100 genci yaşam olup olmadığını test etmek için göndermesiyle yaşanan olayları anlatıyor. Oldukça farklı ve ilginç bir senaryosu var.



Outlander

Diana Gabaldon'un seri şeklinde olan kitabından uyarlanan dizi zamanda yolculuk, tarih ve dram konularını işliyor. Yanlışlıkla zamanda yolculuk ederek geçmişe giden bir savaş hemşiresinin başına gelen olayları anlatıyor.






How I Meet Your Mother

Baş kahramanımız Ted'in çocuklarına anneleri ile nasıl tanıştıklarını anlatmaya başlamasıyla dizide başlıyor. Her bölümde Ted'in yaşadığı farklı bir olay anlatılıyor. Romantik komedi türünde eğlenceli bir dizi.
Lost

Bu diziyi bilmeyen ve izlemeyen yoktur diye düşünüyorum. Efsane bir dizi... Uçak kazası sonucu bir adaya düşen insanların, adada başlarına gelen olayları anlatıyor.




 The Walking Dead

Bu dizide çok meşhur bir dizi. İzlemeyen yoktur diye düşünüyorum. Zombili yada vampirli dizileri seviyorsanız bu diziyide seversiniz. Bir virüs sonucu insanların zombiye dönüşmelerini ve geride kalan insanların yaşam mücadelesini anlatıyor.


Arrow

Bu dizide şımarık ve zengin biri olan Oliver'ın bir adada mahsur kalması sonucu yaşadığı değişimi, adadan kurtulduktan sonra ki hayatını, suçlulara karşı verdiği mücadelesini anlatıyor. Bolca aksiyon içeriyor.

The Vampire Diaries

Romantik, dram türünde olan dizi bildiğiniz vampirli dizi. Vampirlerin aşklarını meşklerini anlatıyor daha çok. Vampirli gençlik dizisi diyebilirim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder